Update 7A -Beta – Optionele Update

Verbeterde beveiliging wordt samengevoegd in Update 8 #

Update 7A is gereed voor installatie, maar vanwege de complexiteit ervan hebben we besloten om de definitieve release samen te voegen in Update 8. Dit geeft uw beheerder meer tijd om de benodigde beveiligingswijzigingen zorgvuldig voor te bereiden en te implementeren.

Als u echter ongeduldig bent en direct wilt updaten, is er goed nieuws. U kunt nog steeds de bètaversie van Update 7A selectief installeren, zonder de systemen aan te pakken waarbij de “auto install”-functie is ingeschakeld. Dit stelt u in staat om de nieuwe functies en verbeteringen te ervaren voordat de definitieve release beschikbaar is.

Om uw geheugen op te frissen over wat er tot nu toe is gedaan, welke recente fixes zijn uitgevoerd en wat de huidige status is van de Desktop App, nodig ik u uit om meer te lezen.

#

7-stappenplan “EFTA” in volle gang #

Het lijkt erop dat je begonnen bent met de eerste fase van je 7-stappen actieplan genaamd “EFTA” met Update 7A Alpha. Je primaire focus is het verbeteren van de productbeveiliging en hier is een samenvatting van wat je tot nu toe hebt opgenomen:

• Wachtwoord hashing geïmplementeerd
  • Wachtwoord en configuratiebestand uit welkomstmail verwijderd
  • Toegang beperkt tot de Web Client Admin interface op IP-niveau
  • Toevoeging BLF-weergave in de dialer van de Web Client en de PWA

Opgelost sinds Update 7A – Alpha #

• Probleem opgelost waarbij het PWA-installatie modal dialog venster niet verschijnt na de eerste aanmelding: Dit probleem is opgelost, wat betekent dat het dialoogvenster voor de PWA-installatie nu correct wordt weergegeven na de eerste aanmelding.
  • Probleem opgelost waarbij recente Safari-updates verhinderen dat de Web Client wordt geopend: Dit probleem is aangepakt, waardoor de Web Client nu correct kan worden geopend, zelfs na recente updates van Safari.
  • Probleem met SetupConfig opgelost waarbij “Stel uw wachtwoord in” wordt getoond in de laatste stap van de installatiewizard: Dit probleem is verholpen, waardoor de juiste informatie nu wordt weergegeven in de laatste stap van de installatiewizard.
  • Een “OK”-knop toegevoegd aan het formulier “Wachtwoord vergeten” om terug te keren naar de aanmeldpagina van de Management Console: Gebruikers kunnen nu gemakkelijk teruggaan naar de aanmeldpagina van de Management Console door op de “OK”-knop te klikken nadat ze hun wachtwoord zijn vergeten.
  • Verbeterde functionaliteit voor het resetten van vergeten root credentials voor de Management Console: Het is nu mogelijk om de root-gegevens voor de Management Console te resetten door het e-mailadres van de System Owner in te voeren. Dit biedt een handige methode om toegang te herstellen als de inloggegevens verloren zijn gegaan.
  • Verbeterde dialer voor Web Client en PWA door toevoeging van BLF: De dialer van de Web Client en de PWA zijn verbeterd door de toevoeging van BLF-functionaliteit. Hierdoor kunnen gebruikers de status van telefoonlijnen beter monitoren en blijft de focus behouden, zelfs als de Web Client of PWA wordt gesloten.
  • Het configuratiebestand is toegevoegd aan de mobiele apps voor Android en iOS: Gebruikers kunnen nu het configuratiebestand downloaden vanaf de Apps-pagina wanneer ze inloggen op de Web Client op een mobiel apparaat. Dit vergemakkelijkt de installatie en configuratie van de mobiele apps.

Desktop App blijft onveranderd #

De Desktop App is ongewijzigd gebleven in Update 7. Hoewel we voorzichtig zijn vanwege recente gebeurtenissen, zijn er enkele kleine problemen:

• Wijzigen van het wachtwoord van de Web Client-extensie verbreekt de verbinding met de Desktop App. Handmatige herstart vereist.
  • Geen nieuwe opties zichtbaar op de Apps-pagina en downloaden van configuratiebestand voor Windows Legacy App werkt niet.
  • Admin-opties blijven zichtbaar bij ingeschakelde restrictie voor Admin View, maar kunnen niet worden beheerd vanaf een beperkt IP-adres.

Hoe vond u deze artikel?
Updated on juli 13, 2023