3CX Telefoonboek gebruiken

Introductie #

Het Telefoonboek zorgt ervoor dat u snel uw contacten kunt bellen. Bespaar tijd door niet meer te hoeven zoeken naar nummers en tik nooit meer een nummer verkeerd in. Naast eenvoudig bellen kunt u ook nog andere acties starten vanuit het telefoonboek.

Het Telefoonboek #

Klik links op “Contacten” en zie de overzicht van uw Telefoonboek .
Er zijn verschillende contacten in het overzicht.
  • Bedrijfscontacten:
    • Contacten die worden gevonden in de PBX
  • Persoonlijke contacten:
    • Contacten die zijn toegevoegd door de gebruiker en alleen zichtbaar zijn in de client van de betreffende gebruiker
  • Extensies :
    • Bedrijfsextensies. Alleen beschikbaar bij Android. Bij Windows, Mac en iOS zijn deze alleen zichtbaar in het “Statusoverzicht”
  • Mobiele telefoon contacten:
    • Contacten die worden gevonden in de mobiele telefoon van de gebruiker

Contacten toevoegen #

1. Klik op “Contacten” en dan op “+” in het snelmenu.
  2. Vul in het 3CX contact scherm de gegevens in.
  3. wanneer u de rechten heeft om bedrijfscontacten toe te voegen, klik op “Toevoegen aan Bedrijfscontacten”. Deze optie zorgt ervoor dat alle personen in het bedrijf toegang krijgen tot deze gegevens.
  4. Klik op “OK” om te bevestigen.

Let op: Bij de 3CX Client voor Windows kunt u contacten synchroniseren met Office 365” en “Google”. Ga naar “Instellingen”“Contacten importeren” en vul de gegevens in. Neem contact op met de beheerder om een .csv bestand te importeren.

Hoe vond u deze artikel?
Updated on maart 17, 2023