Verhuizing of een extra vestiging

Verhuizing of nieuwe vestiging? #

Gaat u binnenkort verhuizen of opent u een nieuwe vestiging voor uw bedrijf? Dan wilt u natuurlijk dat uw telefonie en internet zo snel en soepel mogelijk worden overgezet. Bij Telecomlijn helpen we u graag om dit te regelen. Wij zijn specialist op het gebied van IP-telefonie en zakelijke internet. Met onze diensten kunt u altijd en overal bereikbaar zijn, met een betrouwbaar netwerk en uitstekende ondersteuning.

Hoe werkt het? #

Het enige wat we van u verwachten is dat u ons uiterlijk 14 dagen van tevoren contacteert per telefoon op het nummer 010 200 2000 of per e-mail via , zodat we samen met u een aantal zaken door kunnen nemen. Denk hierbij aan:

  • Het aantal werkplekken dat u nodig heeft op de nieuwe locatie.
  • Het aantal toestellen dat u wilt gebruiken of bestellen.
  • De datum en het tijdstip van de verhuizing of opening.
  • De adresgegevens van de oude en de nieuwe locatie.
  • De wijze waarop u wilt betalen: via factuur of automatische incasso.

Wat kost een verhuizing? #

Wij brengen € 55 per uur in rekening voor de installatie en € 35 voorrijkosten in de regio (€ 55 buiten de regio) als we naar uw locatie moeten komen en het niet op afstand voor u kunnen regelen. Deze installatiekosten gelden niet wanneer u een beheercontract bij ons heeft. Als blijkt dat er extra hardware nodig is (VoIP toestellen, router, switches, bekabeling), dan zal dit eveneens gefactureerd worden.

Vragen? #

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via 010 200 2000 of . Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook onze website bezoeken voor meer informatie: https://www.telecomlijn.nl. Daar vindt u ook onze kennisbank met handige tips en instructies over onder andere het regelen van automatische incasso: Automatische Incasso Regelen (SEPA). Wij hopen snel van u te horen!

Hoe vond u deze artikel?
Updated on maart 18, 2023