De 3CX iOS-App

Hoe u uw extensie instelt in de 3CX-app voor iOS #

Installeer de iOS-app als je dat nog niet hebt gedaan; het is gratis en beschikbaar via de App winkel.

Notitie: Uw bedrijf PBX moet actief zijn 3CX V18 of hierboven om de 3CX iOS-app te gebruiken, die de nieuwste Apple-technologie gebruikt voor een betrouwbaardere ervaring. Neem contact op met uw beheerder als u niet zeker bent van de versie die u gebruikt.

1. Open de app, lees en accepteer de licentieovereenkomst en autoriseer de verschillende rechten die de app nodig heeft ( camera, microfoon ).
  2. Scan de QR-code op uw welkomst-e-mail of de webclient om uw extensie automatisch te configureren. Je bent nu “ Klaar voor oproepen ”.

Gebruik je 3CX iOS-app overal

Hoe u uw 3CX QR-code kunt vinden #

Er zijn twee manieren om uw unieke QR-code te vinden:

1. In uw welkomst-e-mail. Als je de jouwe niet kunt vinden, met het onderwerp “ Uw gebruikersaccount op uw nieuwe 3CX-systeem ”, vraag uw beheerder om het opnieuw te verzenden.
  2. Ga in je webclient naar Instellingen > Scan QR-code

Gebruik de QR-code om de 3CX iOS-app te downloaden

En dat is alles! Laten we beginnen.

Bel je iOS-apparaat #

Het gebruik van de iOS-app om te bellen is net zo eenvoudig als bellen vanuit de native call-functie van uw smartphone. Voer eenvoudig een nummer in via het dialpad en druk op het gesprek, of bekijk contacten en zoek op naam, toestelnummer of e-mailadres. Druk op de“ Contact ”om het contactmenu in te voeren en te selecteren “ Bel ”. Gefeliciteerd! Je hebt zojuist je eerste oproep gedaan met de 3CX iOS-app.

U kunt eenvoudig een aantal acties uitvoeren tijdens een actief gesprek, waaronder:

1. “ Overdracht ” stelt u in staat twee soorten transfers uit te voeren.
  • Blinde overdracht – zet de oproep rechtstreeks over zonder de ontvanger aan te spreken.
  • “ Att. Transfer ” – zet de oproep over nadat u eerst met de ontvanger heeft gesproken.
  1. “ Conferentie ” stelt u in staat meer deelnemers aan de oproep toe te voegen.
  2. Record ” stelt u in staat het gesprek op te nemen.
  3. “ Video ” laten we je oproep een tandje hoger zetten door video aan de mix toe te voegen.
  4. “ Nieuwe oproep ”plaatst de huidige oproep in de wacht om een nieuwe te maken.

Vraag Siri om te bellen #

Vraag Siri om te bellen met 3CX, zij het met de naam b.v. Siri belt James met 3CX ” of op nummer b.v. Siri bel 101 met 3CX ”:

• Zorg ervoor dat Siri is ingeschakeld op uw apparaat.
  • Op uw eerste verzoek zal Siri toestemming vragen om toegang te krijgen tot 3CX-gegevens – tik “ Ja ”.
  • Siri start de 3CX-app om te bellen.
  • Start de 3CX-app op elk moment door te zeggen: “ Siri, open 3CX ”.
  • In het geval van meerdere mensen met dezelfde naam, zal Siri u vragen het nummer te kiezen dat u wilt bellen.

Plan zo snel mogelijk een video / callconferentie #

Met de iOS-app is het snel en gemakkelijk om een telefonische vergadering of videogesprek te maken en deelnemers uit te nodigen. Om een callconferentie in te plannen:

1. Tik op het menu app menu knop knop in de linkerbovenhoek en selecteer Plannen.
  2. Voeg uw onderwerp toe en stel de datum en tijd van uw conferentie in.
  3. Zorg voor een videoconferentie “ Video ” optie is ingeschakeld.
  4. Verlof “ Toevoegen aan Agenda ” ingeschakeld om een evenement in uw apparaatkalender te maken en deelnemers toe te voegen. Als u geen gebeurtenis aan de apparaatkalender wilt toevoegen, schakelt u deze optie uit
  5. Deelnemers toevoegen door bestaande contacten te selecteren of hun telefoon- of e-mailadres in te voeren. Zodra de conferentie is gemaakt, kunt u de deelnemers niet wijzigen.
  6. Tik op “ Opslaan ”.

Maak een ad-hoc Conferentie #

U kunt eenvoudig deelnemers aan een doorlopende oproep toevoegen om een ad-hoc Conferentie te creëren.

3CX iOS-conferentieoproep

1. Klik op de“ Conferentie ” knop op het dialpad.
  2. Zoek naar wie u aan het gesprek wilt toevoegen op naam of extensie, of voer hun telefoonnummer in.
  3. Tik op de contactpersoon of “ Bel (Nummer) ” je wilt toevoegen. Als er slechts één nummer aan de contactpersoon wordt toegewezen, wordt dit nummer automatisch gekozen en aan uw oproep toegevoegd.
  4. Tijdens een gesprek kunt u eenvoudig op het videopictogram klikken om naar een videogesprek te gaan.

Deel uw beschikbaarheid met status #

De statusfunctie is een geweldige manier om uw collega’s te informeren of u al dan niet mag bellen. Hierdoor kunt u niet alleen een afleidingsvrije zone creëren, maar ook uw collega’s om efficiënter met oproepen om te gaan.

Kies uit Beschikbaar, weg, niet storen, Lunch, Zakelijke reis en tijdelijke status instellen.

3CX Status voor doorschakelen

U kunt uw status aanpassen en doorstuuromstandigheden configureren door op de pijl naast de status te drukken.

3CX iOS-app-instellingen #

Vanuit het menu app menu knop you kunt eenvoudig wisselen tussen accounts en hun details bekijken en een nieuwe extensie toevoegen.

iOS-instellingen

Toegangsinstellingen door bovenaan op het menupictogram te drukken. Vanaf hier kunt u ook:

• Bekijk audio- en probleemoplossingsinstellingen.
  • Scan een QR-code.
Hoe vond u deze artikel?
Updated on maart 17, 2023