CRM Koppeling

Met Bubble kunt u uw 3CX Cloud telefooncentrale verbinden met bijna elke software die u gebruikt. Zo krijgt u een pop-up met klantinformatie, een optie om terug te bellen en andere gegevens op maat wanneer u een oproep ontvangt of maakt. Bubble is een CRM-integratie die uw telefonieomgeving aan uw software koppelt.

HIER VIND JE EEN OVERZICHT VAN ONZE INTEGRATIES

Beschikbare CRM- ERP- integraties met uw 3CX centrale

Bubble is een software applicatie die u via ons kunt kopen. Het laat u toe om uw telefooncentrale te koppelen aan de software die u gebruikt voor uw klanten, projecten of boekhouding. Zo ziet u een pop-up met klantgegevens en andere acties als u belt of gebeld wordt, Bubble is via ons verkrijgbaar.

Krijg meteen toegang tot klantgegevens zoals naam, contact, notities, bel terug optie en zie met wie deze klant voor het laatst contact heeft gehad!

Bubble CRM 3CX Applicatie Koppeling API

Twijfelt u nog? Test onze CRM integratie 30 dagen kosteloos! Gegarandeerd dat u na deze periode niet meer zonder kunt.

Laat hier uw gegevens achter en ontvang binnen 24 uur een voorstel. 

BESCHIKBARE CRM- ERP- INTEGRATIES

Hieronder vind je al onze CRM- ERP- en administratiepakket koppelingen

2solar crm erm integratie api koppeling

2Solar Software CRM koppeling VoIP

 
Met de 2Solar Software CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit 2Solar Software CRM en kun je direct de klantkaart openen.
4PS CRM ERM Koppeling API Integratie bubble

 

4PS koppeling VoIP 

 
Met de 4PS Construct telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit 4PS Construct kun je direct de klantkaart openen.
Accelerate Bubble VoIP Koppeling API Integratie connector CRM ERM

Accelerate CRM koppeling VoIP

 
Met de Accelerate telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de gegevens van de beller in Accelerate.
Act! Act Bubble VoIP Koppeling API Integratie connector CRM ERM

 

Act! CRM koppeling VoIP

 
Met de Act! CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Act! en kun je direct de klantkaart openen.
AFAS VoIP Small Business Profit CRM Koppeling API integratie

AFAS Profit / Small Business CRM koppeling VoIP

 
Met de AFAS Profit / Small Business CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AFAS Profit / Small Business en kun je direct de klantkaart openen.
Alexion Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

 

Alexion CRM koppeling VoIP

 
Met de Alexion CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Alexion CRM en kun je direct de klantkaart openen.
Assistent Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

 

Assistent CRM koppeling VoIP

 
Met de Assistent Assurantie Software CRM telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een relatie in Assistent met de relatie informatie.
Assu Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Assu® CRM koppeling VoIP

 
Met de Assu® CRM telefonie connector  verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Assu® van A.I. Automatisering en kun je direct de juiste actie openen.
EveryOffice Bubble VoIP Koppeling API Integratie connector CRM ERM

 

EveryOffice CRM koppeling VoIP

 
Met de EveryOffice CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit EveryOffice en kun je direct de klantkaart openen.
Exact Online Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Exact Online CRM koppeling VoIP

 
Met de Exact Online CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Exact Online en kun je direct de klantkaart openen.
Exact Synergy Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

 

Exact Synergy CRM koppeling VoIP

 
Met de Exact Synergy CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Exact Synergy en kun je direct de klantkaart openen.
Freshdesk Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Freshdesk CRM koppeling VoIP

 
Met de Freshdesk CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Freshdesk en kun je direct de klantkaart openen.
Freshservice Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Freshservice CRM koppeling VoIP

 
Met de Freshservice CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Freshservice en kun je direct de klantkaart openen.
google Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Google CRM koppeling VoIP

 
Met de Google CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de contactinformatie uit de database van Google.
HubSpot Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

HubSpot CRM koppeling VoIP

 
Met de HubSpot CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit HubSpot en kun je direct de klantkaart openen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central koppeling VoIP

 
Met de Microsoft Dynamics 365 Business Central telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Microsoft Dynamics 365 Business Centralen kun je direct de klantkaart openen.
Microsoft Dynamics 365 Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Microsoft Dynamics 365 CRM koppeling VoIP

 
Met de Microsoft Dynamics CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Microsoft Dynamics CRM en kun je direct de klantkaart openen.
Office 365 Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Office 365 CRM koppeling VoIP

 
Met de Office365 (Outlook & Teams) CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de contact informatie vanuit Office365 en kun je direct een nieuwe e-mail openen.
Pipedrive Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Pipedrive CRM koppeling VoIP

 
Met de Pipedrive CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Pipedrive en kun je direct de klantkaart openen.
Realworks Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Realworks CRM koppeling VoIP

 
Met de Realworks CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Realworks met de klantinformatie en kun je direct een Call Registratie starten in Realworks.
salesforce Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Salesforce CRM koppeling VoIP

 
Met de Salesforce CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Salesforce en kun je direct de klantkaart openen.

SuperOffice CRM koppeling VoIP

 
Met de SuperOffice telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit SuperOffice en kun je direct de klantkaart openen.

Teamleader CRM koppeling VoIP

 
Met de Teamleader CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Teamleader en kun je direct de klantkaart openen.

TopDesk CRM koppeling VoIP

 
Met de TOPdesk CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit TOPdesk en kun je direct de klantkaart openen.
trengo Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Trengo CRM koppeling VoIP

 
Met de Trengo CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Trengo met de klantinformatie en wordt er direct een Call Registratie gestart in Trengo.

Twinq CRM koppeling VoIP

 
Met de Twinq CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Twinq en heb je de juiste tools om de klantkaart te openen.
Zendesk Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Zendesk CRM koppeling VoIP

 
Met de Zendesk telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Zendesk en kun je direct de klantkaart openen. 
Zendesk Talk Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Zendesk Talk CRM koppeling VoIP

 
Met de Zendesk Talk telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Zendesk Talk en kun je direct de klantkaart openen.
Zig Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Zig CRM koppeling VoIP

 
Met de Zig connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie in het klant volg systeem (KVS).
Zoho Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Zoho CRM koppeling VoIP

 
Met de Zoho telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Zoho en kun je direct de klantkaart openen. 
Zoho desk Telefonie Voip Koppeling CRM ERM Integratie

Zoho Desk CRM koppeling VoIP

 
Met de Zoho Desk telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Zoho Desk en kun je direct de klantkaart openen.