Wat is 085-nummer?

Een 085 nummer is een niet-regionaal Nederlands telefoonnummer. Gebruik maken van een 085 is volledig kosteloos bij ons.

WIE ZIJN WIJ?

Voordelen van 085-nummer

Binnen Nederland wordt het 085 nummer veel gebruikt door bedrijven en organisaties. Je kunt overal ter wereld bereikt worden met een 085 nummer. Met een zakelijk telefoonnummer is het ook heel gemakkelijk om te koppelen aan je 06 nummer of een zakelijke telefoon. Dankzij een mobiele app kun je ook alle telefoons in je kantoor, huis, teras of buiten beantwoorden terwijl je loopt.

Kies een pakket dat het beste bij je past

Abonnementen

Silver

€ 7,95
Per maand

Gold

€ 17,95
€ 12,95
Tijdelijk, per maand

Platinum

€ 29,95
Vanaf

Bellen naar Nederland

Variabel

Onbeperkt*

Variabel

Bellen naar het buitenland

Onbeperkt*

Variabel

Gratis zakelijke NET-nummer

Bellen via mobiele app

Koppelen met WhatsApp Business

Wachtrij

Voicemail

Welkomstbericht

Openingstijden

Doorschakelen naar collega's

Keuzemenu

Gespreksopname

Optioneel

* fair use policy / per gebruiker 3000 belminuten, in Nederland vast-mobiel en 16 landen in Europa, bedragen zijn exclusief

ONZE TEVREDEN KLANTEN

We hebben duizenden
bedrijven geholpen met IP telefonie

5/5
Telecomlijn en zijn team bieden snelle en professionele dienstverlening. Hij vond een oplossing voor mijn probleem die me geld bespaarde en zijn installatieteam was zeer gedetailleerd en klantgericht.

Furkan Uçar

Klant

5/5
Sinds januari maken wij gebruik van de diensten van Telecomlijk Zakelijk. De service is erg goed. Ook reageren ze snel op vragen en vinden ze het erg belangrijk dat de klant tevreden is. Ik had een speciaal verzoek voor bonding internet. Hiermee hadden ze nog niet zoveel.ervaring maar.ze hebben het goed geregeld. Kortom een aanrader!

J Sinnema

Klant

5/5

Zeer goede ervaring met Telecomlijn. Denken prima mee om de klant wegwijs te maken in telefonieland. Reageren snel op e-mail. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!

Chris van der Hoek

Klant

Ontdek waarom meer dan 1.000 bedrijven Telecomlijn vertrouwen voor hun telefoonsysteem.