Wifi | zonder zorgen

Uw organisatie kan gewoon niet zonder draadloos internet. Wifi moet het altijd én overal doen. Kiest u voor Wifi Solutions as a Service dan bent u daarvan verzekerd. 

Kantoorpanden, bedrijfslocaties, openbare gebouwen of woonhuizen; overal is tegenwoordig Wifi beschikbaar. Maar hoe vanzelfsprekend dat ook lijkt; de aanschaf, aanleg, configuratie, beveiliging, ondersteuning en het beheer is nog een hele opgave. Niet met Wireless as a Service, kortweg WaaS

Met WaaS regelt u samen met Telecomlijn alles om optimaal draadloos internet in en rond uw locatie te realiseren vanaf € 0,50 cent per dag, waarvoor u een draadloos high-end, veilig en betrouwbaar netwerk krijgt, dus zonder zorgen; as a service. 

U komt niet voor verrassingen te staan, er worden geen additionele kosten in rekening gebracht. Bovendien zorgen wij ervoor dat u geen zorgen of stress heeft over de aanleg, het beheer en het onderhoud. Wij helpen u graag en wij helpen u aan goed, snel, veilig en dekkend internet.

Wifi as a Service

Functionaliteiten

Met “Wifi as a Service”, WaaS beschikt u overal in en rondom de locatie over een perfecte draadloze netwerkverbinding. Ook in magazijnen, kantines, spreekkamers en lokalen of op schoolpleinen en buitenterreinen.
Nu we steeds meer vanuit de Cloud werken is connectiviteit steeds belangrijker. Dankzij de hoge capaciteit en betrouwbaarheid is WaaS dan ook een optimale basis voor alle denkbare Cloud services, Skype for Business en Voice over Wifi.

Voordelen

  • Eén aanspreekpunt, één contract, één SLA en één maandelijkse factuur
  • Geen investeringen; de hardware is inbegrepen in de maandprijs
  • In 4 eenvoudige stappen geregeld
  • Probleemloos op- en afschalen
  • Geen zorgen over beveiliging
  • 24/7 support beschikbaar

Meer weten over Wifi?

Neem contact op met Telecomlijn voor een afspraak en vrijblijvend advies

Tevreden klanten