Deur intercom

Deur intercom

Perfecte aansluiting op uw VoIP apparatuur

Ontdek onze oplossingen voor het controleren van de toegang tot uw pand of bedrijfsterrein. Standaard zijn onze systemen te koppelen aan uw telefooncentrale of VoIP omgeving.  Via een spraak- en of spraak- en beeldverbinding ziet en hoort u wie zich meldt. U kunt op afstand toegang verlenen. Dit laatste is uitermate effectief als u veel op pad bent. 

Ideaal voor bedrijven en wooncomplexen die zelf willen regelen welke gasten en bezoekers er toegang krijgen.

Voordelen

Telecomlijn Hosted VoIP kunt u helemaal inrichten naar uw eigen wensen en behoefte. Door de VoIP oplossing van bent u niet meer afhankelijk van één bepaalde locatie. U andere filialen of thuiswerkers net zo makkelijk aansluiten op uw eigen telefoonomgeving. De onderlinge gesprekken zijn altijd gratis en de bereikbaarheid is optimaal. Met Telecomlijn Hosted VoIP hoeft u niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Op deze manier houdt u de kosten laag.

Functionaliteiten

Of het nu gaat om een onbeperkt aantal telefoonkanalen, een zelf in te richten keuzemenu of schakelstanden voor zaken als een dag- en nachtstand, lunchpauze of bijzondere gelegenheden, VoIP telefonie biedt het u allemaal. En wat dacht u van een integratie tussen mobiele en vaste telefoon, automatische gespreksopnamen, wachtrijen en gratis naar mobiel bellen binnen de centrale? Bekijk hieronder een greep uit de functionaliteiten.

Bespaar op uw telefoonkosten

Met Hosted VoIP heeft u geen eigen telefooncentrale. U belt op ons ‘’Hosted VoIP’’ platform. Geen aparte dure lijnen meer. Uw telefoonverkeer via uw bestaande, of speciaal voor VoIP aangelegde, internetverbinding. ISDN-kosten zijn niet langer noodzakelijk en dat scheelt al snel € 33 per maand. Door de koppeling en integratie met uw mobiele telefonie kan hier nog veel meer voordeel uit gehaald worden, zowel in de kosten als in uw bereikbaarheid.

Overstappen op VoIP

Met een goede voorbereiding kunt u zonder dat uw organisatie daar last van heeft overstappen op Hosted VoIP. Wij hanteren hiervoor een stappenplan. We beginnen met een inventarisatie. Vervolgens maakt uw contactpersoon van Telecomlijn een plan van aanpak en een voorstel omtrent de technologie, kosten, planning en verantwoordelijkheden. Uiteindelijk richten we het VoIP-gebruik per medewerker in en trainen we indien nodig uw medewerkers.

Voorbeelden van opties voor VoIP telefonie

Doorschakelen​

Een gesprek voor een collega aangenomen? Kijk in de presentielijst en verbind eenvoudig door

Dag- en nacht

Met deze stand wordt automatisch het afwezigheids-scenario ingesteld, wanneer het bedrijf telefonisch niet bereikbaar is​

Meeluisteren​

Collega's kunnen meeluisteren met een gesprek, bijvoorbeeld ter verbetering van de kwaliteit van de telefoongesprekken​

Belgroepen

Is de gebelde persoon niet in staat om op te nemen, dan kan de telefoon over gaan naar één of meerdere collega's​

Keuzemenu

Eenvoudig een keuzemenu samenstellen, zodat direct de juiste persoon of afdeling de telefoon aanneemt​

Wachtmuziek

Laat muziek of een ingesproken boodschap horen tijdens het wachten​

Meer weten over VoIP telefonie?

Neem contact op met Telecomlijn B.V. voor een afspraak en vrijblijvend advies.