Deur intercom

Altijd zien én horen wie er voor de deur staat

Deur intercomsystemen

We hebben verschillende deur intercomsystemen voor je. Telecomlijn kan de deur intercom toevoegen aan je telefooncentrale en zo voor optimaal gemak zorgen.

Hierdoor is een aparte receptiepost niet langer noodzakelijk en wordt er via de telefooncentrale geregeld wie je bezoekers verwelkomt en toegang verleent tot je kantoor.

Dit kan met ieder aangesloten toestel of via de app.

De deur intercom kan automatisch de gevoeligheid van de microfoon en het luidsprekervolume aanpassen, zodat je HD kwaliteit audio hoort. Zelfs in een luidruchtige omgeving.

Ook kan de deur intercom worden voorzien van een camera (HD resolutie en nachtzicht), zodat je een extra zekerheid hebt over wie je toegang geeft.

Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden van onze deur intercomsystemen. Zo kan je een toegangscontrole systeem toevoegen en is het ook mogelijk om foto’s van de camera van de deurbel door te laten sturen voor extra beveiliging.

De deurbellen zijn vooral zeer geschikt voor bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen en wooncomplexen die zelf willen regelen welke gasten en bezoekers er toegang krijgen.

2N IP Verso deur intercomsysteem afbeelding

Wil je meer weten over
deur intercomsystemen?

Neem contact op met Telecomlijn voor een afspraak en vrijblijvend advies