Vandaag nog thuis werken met je collega’s?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dat is zo gepiept

Ben je op zoek naar de mogelijkheid om vandaag nog thuis te werken met je collega’s? Of werk je inmiddels al thuis met je collega’s en willen jullie onderling en voor de klant zo optimaal mogelijk bereikbaar zijn. Wij kunnen dit heel snel voor je regelen. Wil je jouw team zo optimaal mogelijk samen laten werken, zonder dat ze bij elkaar in de buurt zijn. Telecomlijn maakt dit mogelijk.

Het nieuws staat inmiddels bol van het Corona virus. We kunnen er niet meer omheen. Sinds de eerst Corona besmetting is er landelijk weinig veranderd, tot gisteren 12 maart 2020. Veel werkgevers hebben inmiddels voorzorgsmaatregelen genomen om besmetting op de werkvloer te voorkomen. 

Jouw kantoortoestel op je eigen toestel?

Wil jij dat jouw bedrijfsvoering door gaat zoals dat eerder al deed en dat je nog steeds optimaal bereikbaar bent? Dat is heel eenvoudig mogelijk door het downloaden van de app van 3CX. Bellen en gebeld worden op jouw vaste werknummer, terwijl jij je mobiele telefoon gebruikt. Wij kunnen de inrichting geheel naar jouw wensen doen.

De voordelen en mogelijkheden

Wat hebben wij je te bieden? Dit zijn enkele kreten die van toepassing zijn:

  • Thuis werken alsof je op kantoor zit
  • Zien of je collega’s online zijn
  • Intern doorverbinden zonder kosten
  • Conference call vanuit één klik
  • Video bellen met je klanten en collega’s

Laat ons je informeren en je gelijk online de mogelijkheden zien. Dit doen we door het delen van ons scherm om je zo alle inzichten te laten ervaren.

Interesse?

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. We informeren je graag over alle mogelijkheden. 

Je kunt ons bereiken op 010 7440822 of

Bekijk hier de functionaliteiten:

 
 

Lees meer

Geef een reactie