Telecomlijn is vanaf nu Certified Partner! Teamleader

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

CRM Pakket | Teamleader

Ben je op zoek naar een nieuw CRM pakket? Telecomlijn is vanaf nu certified partner van Teamleader. Wij kunnen dit al voor € 25 per maand per gebruiker aanbieden! Dit online* pakket is gericht op CRM, facturatie, projecten én support. Het geeft je een uitgebreid administratief overzicht en het is zeer eenvoudig in gebruik. Daarnaast betaal je alleen voor de onderdelen die je nodig hebt.

Lastige keuze?

Het aanbod CRM pakketten is enorm groot. Daarom is het handig om vóór de aanschaf te zien wat een systeem of een bepaalde tool je te bieden heeft. Het zou fijn zijn als je dit zelf zou kunnen testen. Teamleader biedt die mogelijkheid! Je kunt nu bij Teamleader de volledige tool 2 weken gratis uitproberen. De proefperiode is volledig vrijblijvend en je account wordt daarna gedeactiveerd.

Welke functies?

Wat heeft dit CRM pakket je te bieden? Je kunt onder andere van deze functies gebruik maken:

•    Klanten beheren met profielpagina’s
•    Online agenda bijhouden
•    Facturatie, abonnementen en herinneringen beheren
•    Informatie delen en centraliseren
•    Leads opvolgen aan de hand van de sales pipeline
•    Offertes maken, versturen en ondertekenen (in de cloud)
•    Gewerkte tijd registreren
•    Overzicht van oproepen met VoiP-service

Uiteraard kies je uit de functies die je nodig hebt en betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Heb je besloten om na de proefperiode verder te gaan met Teamleader? Maak je geen zorgen, alle gegevens blijven beschikbaar. Je kunt gemakkelijk gegevens overzetten via een CSV-importtool of via de API als je vooraf met een ander CRM pakket werkte.

Wil jij ook uw administratieve processen vereenvoudigen van offerte tot betaalde factuur?

Door een koppeling met wel meer dan 200 applicaties zoals Office365, Dropbox, LinkedIn, Exact, Yuki, 3CX en vele anderen stelt Teamleader je in staat om efficiënter te werken. Ook opent vanuit Xelion automatisch de klantkaart in Teamleader en je kunt bellen met 1 klik. Wil je niet investeren in een eindeloze implementatie, maar wel profiteren van een CRM oplossing in de Cloud? Dan is Teamleader de juiste keuze.

* Voordelen van CRM in de Cloud

Of een bedrijf nou 10 of 1.000 werknemers heeft, een goede CRM oplossing is voor iedere onderneming noodzakelijk. Hiermee bouw je een hechtere band op met je klanten, je kunt professionele klantenservice bieden én uiteindelijk meer omzet realiseren. Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven kiezen voor een CRM oplossing in de Cloud. Hier een greep uit de voordelen:

•    Eenvoudig te implementeren: een Cloud CRM oplossing is binnen mum van tijd klaar voor gebruik. Daarnaast is er geen server of software-onderhoud nodig. De klant hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde installatie of datamigratie.
•    Betaalbaar: een grote investering vooraf is niet vereist. De klant betaalt enkel wat hij daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast zijn er geen verborgen kosten, zoals de aanschaf van extra hardware of licenties.
•    Eenvoudig in gebruik: de meeste CRM oplossingen in de Cloud hebben een gebruiksvriendelijke interface en zijn eenvoudig in gebruik. Vaak is er geen technische kennis nodig.
•    Goed beveiligd: software updates worden vaak automatisch doorgevoerd, waardoor de data goed beveiligd blijft. Ook zijn er CRM-oplossingen die geautomatiseerde back-ups bieden.
•    Altijd beschikbaar: niemand zit te wachten op een systeem dat steeds uitvalt. Een CRM oplossing in de Cloud is maar liefst 99,99% van de tijd operationeel.

Wacht niet langer en neem contact met ons op. We komen graag bij je langs om de wensen te bespreken en je verder te informeren over de mogelijkheden. Direct bestellen? Vraag hier 2 weken proef aan: https://partner.teamleader.nl/nl/telecomlijn

Je kunt ons bereiken op 088-7440444 of

Lees meer

Geef een reactie