Zakelijk internet

Snel, veilig en betrouwbaar

Zakelijk internet voor de MKB'er

Zakelijk internet geregeld door Telecomlijn heeft veel voordelen voor jou als MKB’er. Zo heb je een ruime keuze in snelheden en bandbreedtes. Aansluiting is mogelijk via: koper, glasvezel of radio.

Wij kunnen je een beschikbaarheid tot 99,99% garanderen. Onze internettoegang is geschikt voor PIN over IP en voor Alarm over IP. Er zijn meerdere PVC’s (VC/VLAN’s) beschikbaar, evenals meerdere IP adressen. Uiteraard zijn elementen als QoS, jitter en latency onder controle. Ook onze lage instapkosten en snelle dienstverlening maken zakelijk internet via Telecomlijn aantrekkelijk.

Zakelijk xDSL

Internettoegang is tegenwoordig van groot belang. Voice-diensten, boekhoud- en CRM-systemen worden steeds vaker online aangeboden en ook de BTW-aangifte vindt plaats via internet. Telecomlijn levert internetverbindingen die continu beschikbaar zijn. Bij problemen en vragen reageren we meteen: 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar. Telecomlijn levert een breed portfolio aan internetconnectiviteit, zodat je verzekerd bent van de meest optimale oplossing voor jouw zakelijk internet.
Maak uw keuze uit ADSL, VDSL of SDSL:

Ziggo Zakelijk

Met supersnel en veilig Internet van Ziggo zit je goed. Niet voor niets is Ziggo door de bezoekers van Tweakers.net voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste internetprovider. Telecomlijn is officieel business partner van Ziggo en helpt graag bij het kiezen van het juiste zakelijke pakket. Bijvoorbeeld “Connect ZZP Alles-in-1” of “Connect MKB Alles-in-1”. Beide pakketten zijn op het lijf geschreven van de ZZP’er of MKB’er die behoefte heeft aan zakelijk internet dat supersnel en betrouwbaar is, met 24/7 support en bovendien makkelijk aan te passen is aan veranderende omstandigheden in jouw bedrijf.

Zakelijk Glasvezel

Glasvezel opent de weg voor het doorgeven van razendsnel internet, telefonie en je online werkplek. 60% van de ondernemers investeert niet meer in eigen hardware, zoals bijvoorbeeld servers. Ondernemers halen hun diensten uit de “Cloud”. Met razendsnel internet van Telecomlijn ligt dit allemaal binnen handbereik. Bovendien is de capaciteit van glasvezel vrijwel onbeperkt. Met een aansluiting op een glasvezelnetwerk kunnen wij alles halen uit de mogelijkheden die de communicatietechnologie ons biedt. Nu en in de toekomst.

Mobiele Data

Overal online met je laptop? Met een Data Only abonnement van T-Mobile kun je voordelig mobiel internetten op je laptop of tablet, waar je ook bent. Het voordeel van een Data Only abonnement is dat je dit abonnement kunt afsluiten zonder een belbundel. Het Data Only abonnement kan ook opgenomen worden in een IP-VPN, waardoor je gegevens beveiligd binnen je “eigen” netwerk worden verstuurd.

Wil je meer weten over zakelijk internet?

Neem contact op met Telecomlijn voor een afspraak en vrijblijvend advies

Tevreden klanten